Wat heb ik jou te bieden?

 • een vrijblijvend kennismakingsgesprek
 • twee uitgebreide sessies ter voorbereiding op de bevalling
 • een heerlijk cadeaupakket, speciaal door mij samengesteld
 • al jullie wensen samen in een geboorteplan
 • gratis gebruik van diverse hulpmiddelen zoals een birthbal
 • bereikbaar voor al jullie vragen via email en whatsapp
 • vanaf 38 weken zwangerschap sta ik 24/7 voor jullie on call
 • continue professionele en liefdevolle ondersteuning en support tijdens de bevalling
 • prachtige foto’s van de bevalling, de geboorte van jullie baby en het “gouden uur” daarna
 • ik stuur jullie alle fotobestanden na
 • contact via whatsapp en email tot 6 weken na de geboorte
 • een nagesprek binnen 6 weken na de geboorte

1095,- inclusief btw

Het geboorteherinneringenboek.

Tijdens de bevalling maak ik notities en foto’s. Voor jullie kan dit een toegevoegde waarde zijn, om deze ervaring nogmaals te kunnen beleven. Deze herinneringen wil ik voor jullie samenvoegen tot een prachtig geboorteboek. Hierin staat het geboorteverhaal van jullie kindje aangevuld met foto’s. Dit boek zal ik overhandigen op het moment dat ik nogmaals bij jullie langskom in de kraamperiode. De kosten van deze prachtige herinnering zijn,

€349,- inclusief btw

Tijdens de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap kom ik graag een keer bij jou (jullie) thuis voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek kan ook online plaatsvinden. Dit is een oriënterend gesprek om te kijken hoe we er beiden in staan. Tijdens dit gesprek mogen jullie je verhaal doen over de zwangerschap e.d, en vertel ik mijn werkwijze als Doula, en wat ik voor jullie kan betekenen.

Tijdens de zwangerschap hebben we nog twee keer een gesprek van 2,5 uur. In het eerste gesprek, wat zal plaatsvinden rond de 26e week van de zwangerschap, gaan we jullie vragen en ervaringen bespreken, en kijken we naar jullie wensen rondom de geboorte. Ik geef jullie informatie over het geboorteproces, en praktische tips ter voorbereiding op de bevalling.
Het tweede gesprek zal plaatsvinden rond de 34e week van de zwangerschap. Tijdens dit gesprek gaan jullie je samen met mij voorbereiden op de bevalling. Jullie wensen zetten we dan samen om in een passend geboorteplan. De laatste vragen worden besproken, en ik geef nog wat fijne, praktische tips om de laatste periode tegemoet te gaan.

Vanaf week 38 ben ik volledig stand-bye voor jullie bevalling, en daarvoor mag er onbeperkt contact plaats vinden via email, of whatsapp.

Tijdens de bevalling.

Op het moment dat de bevalling begint, ben ik aanwezig vanaf het moment dat jullie dat wensen. Ik ben er voor jullie allebei. Ik luister, steun, geef tips, maar het belangrijkste is, ik ben er voor jullie en ik blijf. Ook in situaties als er een verplaatsing plaats zal vinden, bijvoorbeeld van thuis naar het ziekenhuis.
Ik probeer om de geboorte zo goed mogelijk vast te leggen door het maken van foto’s en filmpjes.
Op het moment dat de baby geboren is, alle onderzoeken zijn gedaan en ik zie dat jullie rust hebben, dan laat ik jullie samen met jullie baby. Dit zal ongeveer 2 uur na de geboorte van jullie kindje zijn.

De kraamperiode.

In de kraamperiode kom ik graag nog een keertje langs om te kijken hoe het met jullie gaat, op het moment jullie eraan toe zijn (binnen 40 dagen na de bevalling). Tijdens dit moment praten we wat bij, en hebben we het samen over het verloop van de bevalling. Ik luister naar jullie verhalen, we hebben het erover hoe we beiden de bevalling ervaren hebben, en eventueel overhandig ik aan jullie het geboorteherinneringenboek.

bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW, exclusief reiskosten (20ct/km) vanaf 20 km buiten Breda en eventuele parkeerkosten.