Standaard basispakket € 950,-

Dit standaard basispakket bestaat uit:

Tijdens de zwangerschap.

Tijdens de zwangerschap kom ik graag een keer bij jou (jullie) thuis voor een kennismakingsgesprek. Dit is een oriënterend gesprek om te kijken hoe we er beiden in staan. Tijdens dit gesprek mogen jullie je verhaal doen over de zwangerschap e.d, en vertel ik mijn werkwijze als Doula, en wat ik voor jullie kan betekenen. Op het moment dat het goed voelt, en jullie besluiten om dit avontuur met mij aan te gaan, worden de kosten van het kennismakingsgesprek in mindering gebracht op de totale kosten.

De kosten van een kennismakingsgesprek zijn € 50,-.

Tijdens de zwangerschap hebben we nog twee keer een gesprek van 2 uur. In het eerste gesprek gaan we jullie vragen bespreken, en kijken we naar jullie wensen rondom de geboorte. Ik geef jullie informatie over het geboorteproces, en praktische tips ter voorbereiding op de bevalling.
In het tweede gesprek wat we hebben zetten we jullie wensen om in een geboorteplan. De laatste vragen worden besproken, en ik geef nog wat fijne tips om de laatste periode tegemoet te gaan.

Mochten jullie het fijn vinden dan ga ik een keer mee naar de verloskundige of de gynaecoloog.

Vanaf week 37 ben ik volledig stand-bye voor jullie bevalling, en daarvoor mag er onbeperkt contact plaats vinden via email, telefoon of whatsapp.

Tijdens de bevalling.

Op het moment dat de bevalling begint, ben ik aanwezig vanaf het moment dat jullie dat wensen. Ik ben er voor jullie allebei. Ik luister, steun, geef tips, maar het belangrijkste is, ik ben er voor jullie en ik blijf. Ook in situaties als er een verplaatsing plaats zal vinden, bijvoorbeeld van thuis naar het ziekenhuis.
Ik probeer om de geboorte zo goed mogelijk vast te leggen door het maken van foto’s en filmpjes.
Op het moment dat de baby geboren is, alle onderzoeken zijn gedaan en ik zie dat jullie rust hebben, dan laat ik jullie samen met jullie baby. Dit zal ongeveer 2 uur na de geboorte van jullie kindje zijn.

De kraamperiode.

In overleg met jullie kom ik tijdens de kraamweek een keer langs om te kijken hoe het gaat en de geboorte na te bespreken.
Na ongeveer vijf weken kom ik nogmaals langs voor een postpartum bezoek. Hierin blikken we terug op de bevalling, delen we elkaars ervaringen en wordt het eventuele geboorteherinneringenboek overhandigd.

Het geboorteherinneringenboek.
Tijdens de bevalling maak ik notities en foto’s. Voor jullie kan dit een toegevoegde waarde zijn, om de ervaring van de bevalling nogmaals te kunnen beleven. Deze herinneringen wil ik voor jullie samenvoegen tot een prachtig geboorteboek. Hierin staat het geboorteverhaal van jullie kindje aangevuld met foto’s. De kosten hiervan zijn € 199,- euro.

Bovenstaande prijs is exclusief reiskosten ( € 0,29/km ) vanaf 20 km buiten Breda en eventuele parkeerkosten.

bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW