Hoe ziet een samenwerking er met mij eruit?

Als eerste vind er een kennismakingsgesprek plaats. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen, luister ik naar jullie wensen en verhaal, en vertel ik wat ik jullie kan bieden als Doula zijnde. Daarna hebben we nog twee gesprekken waarin ik je leer kennen, ik krijg inzicht in jullie wensen, en we kijken wat je nodig hebt om je voor te bereiden op een mooie bevalling. Als je als eens eerder bent bevallen dan bespreken we deze ervaring. Dit kan je inzicht, inspiratie en kracht geven voor de komende bevalling. Ik geef je uitleg en kennis over het geboorteproces, het verloop van de bevalling, en de verschillende keuzes die je kunt maken rondom de geboorte van jullie kindje. Maar we kijken ook naar hoe jij als persoon in elkaar zit, en wat jij als vrouw nodig hebt om zo fijn mogelijk te kunnen bevallen. Het gaat namelijk om JOU.
Ik ben er ook voor je partner. Je partner krijgt van mij fijne tips en handvatten zodat hij of zij ook vol vertrouwen er kan zijn tijdens de geboorte van jullie kindje. Ik ben absoluut geen vervanger van de partner. Ik ben een extra toevoeging aan je geboorteteam. En op het moment dat ik zie dat jij en je partner het samen doen, zet ik een stapje terug en laat ik jullie samen in het bevallingsproces. Maar ik ben er wel voor jullie.

Wanneer je voor me kiest, dan krijg je me ook helemaal. Inclusief m’n kennis, liefde, en kracht. Mijn begeleiding stem ik helemaal op jou af, en jouw gedachten, emoties, en ervaringen staan centraal. De geboorte van je baby is een gebeurtenis die je de rest van je leven bij zal blijven. En ik draag er graag aan bij om hier een mooie, fijn, positieve ervaring van te maken waar je positief op terug kan kijken.

Op het moment dat de uitgerekende datum nadert, zullen we ook meer contact hebben. Vanaf week 38 ben ik er helemaal voor jullie, en zorg ik ervoor dat ik binnen maximaal 1,5 uur bij jullie kan zijn, afhankelijk van het aantal km dat jullie bij me vandaan wonen. Alles gebeurt in overleg, wat je fijn vind. Je mag je al je vragen stellen, ik ben er voor jou. Tijdens de bevalling ben ik er helemaal op de momenten dat jij me nodig hebt.
Het gaat mij niet om de manier waarop je bevalt, maar om jouw gevoel over je bevalling. Ik wil dat je je krachtig en sterk voelt. Een bevalling is een ervaring die de rest van je leven met je mee draagt. Het is een onderdeel van jou als moeder. Hoe fijn is het dan wel niet als je hier met een positieve ervaring op terug kan kijken?

Je kan er ook voor kiezen om bij mij een fijne cursus/workshop te volgen ter voorbereiding op de geboorte van je baby, en ter voorbereiding op de periode van de eerste drie maanden met je baby.. Ook op deze momenten ben ik er helemaal voor je. Ik kies er bewust voor om op dat moment alleen jou en je partner te begeleiden, zodat ik er helemaal voor jullie kan zijn, en mij kan richten op jullie als (toekomstig) gezin. Deze workshops worden dan ook helemaal aangepast aan jullie persoonlijke situatie.